Fågeljakt

Hos oss jagar ni alltid med guide

Våra jakter

Våra jakter

Jakt på ripa och skogsfågel

Höstjakt

Vi guidar er till dom bästa markerna för ripa, tjäder och orre. Ni väljer om ni vill boka guide plus hundar eller endast guide. Våra marker är en blandning av gammal skog och stora myrområden och fjäll. Vi vill hålla hög kvalitet så vi tar endast emot 2 personer per guide. 

6500 kr ex boende och mat. 

Fågeljakt för dig som är nybörjare

Höstjakt

Är du ny jägare eller funderar du på att ta jägarexamen, kanske har du skaffat din första stående fågelhund! Följ med oss ut på jakt och se hur den stående fågelhundsjakten går till. Det är en fantastisk jaktform där föraren och hundens samarbete leder till en lyckad jakt.  Vi vill hålla hög kvalitet så vi tar endast emot 2 personer per guide. 

6500 kr ex boende och mat. 

Toppfågeljakt

Vinterjakt

Vintertid erbjuder vi toppfågeljakt med guide. Det är en fantastisk känsla att glida fram sakta på skidor och spana i topparna efter den svarta mäktiga fågeln. Skidvana och god fysik krävs då det är fysiskt krävande. Vi vill hålla hög kvalitet så vi tar endast emot 2 personer per guide. 

5500 kr ex boende och mat. 

Praktisk information

Har du eget vapen med dig vill vi att du visar upp ditt statliga jaktkort, vapenlicensen och din försäkring. Det krävs för att du ska få ha med dig ditt vapen ut på våra marker.

Vädret i fjällen kan skifta snabbt så för att du ska få en härlig upplevelse behöver du ha bra jaktkläder och kängor.

Vintertid vid toppfågeljakt är kamouflageställ det bästa för att man ska komma inom skotthåll för tjädern. Tjädern är otroligt vaksam och flyger iväg vid minsta föraning att något inte står rätt till. Breda skidor och stavar med stor trissa är också viktigt för att ni ska kunna ta er fram i ospårad snö.